Стойността на транспортните разходи за доставка не са включени в цената на стоките и подлежат на допълнително уточнение и заплащане от страна на клиента. Доставката се извършва посредством куриерска фирма Еконт и нейната услуга се заплаща директно на куриера.

След като направите Вашата поръчка, наш служител ще се свърже с Вас, за да потвърди поръчката и да уточни стойността на доставката.

Цената на доставката зависи от:

  1. Населеното място, до което ще бъдат изпратени стоките
  2. Избраният тип куриерска услуга - до адрес или до офис на Еконт
  3. Теглото и обема на стоките

Можете да отбележите удобен за Вас офис на Еконт в поръчката или да го уточните с наш консултант, когато се свържем с Вас за потвърждение на поръчката. 

Доставки НЕ се извършват в неделя и официални празници, предвид работното време и условията на куриерските фирми.

ВАЖНО!

Преди изпращане всяка стока щателно се преглежда от служители на ДИКАМ-Д ЕООД за евентуални фабрични дефекти, счупване, изкривяване и повреда в целостта  на стоката и търговския вид. По този начин се гарантира, че всяка стока изпратена до потребителите е без повреди и деформации, което се удостоверява от куриера взел стоката. Стоките се изпращат задължително застраховани и всякакви повреди и рекламации от страна на получателя при получаването им е по време на транспортирането им и отговорността за това се поема от куриерската фирма.

При доставка, задължително отваряйте и проверявайте стоката пред куриера за евентуални проблеми. При установяване на проблем изискайте да бъде съставен констативен протокол. Без такъв протокол при установяване на проблем от Ваша страна след като стоката е приета от куриера няма основание за подаване на рекламация към нас или куриерската фирма, тъй като не може да се установи, чии действия/бездействия са причина за повредата/липсата.